36-річна Злата Огнєвіч зізналася, що після Задворного так і не змогла нікого покохати: стосунків досі немає

Злата Огнєвіч минулого року пішла на відчайдушний крок. Вона публічно зізналася, що активно шукає собі пару, адже дуже мріє про родину. Втім, здійснитися ним не було дано.

Злата Огнєвіч минулого року розкрилася у новому амплуа. Вона відкрилася шанувальникам з нового боку та проявила себе, як смілива жінка, що не боїться казати відверто про невдачі у стосунках та може дозволити собі обирати нареченого.

Злата Огнєвіч та Григорій Пешетник
Злата Огнєвіч та Григорій Решетник

Саме тому вона і стала головною героїнею проєкту “Холостячка-2”. Фаворитом і переможцем став Андрій Задворний. Пара здавалася найщасливішою, а всі прихильники чекали найшвидшого одруження.

Андрій Задворний знайшов заміну Огнєвіч
Андрій Задворний і Злата Огнєвіч 

Втім, мрії розбилися вщент. Ледь протримавшись місяць, потенційні наречений і наречена розірвали стосунки. Зараз ходить багато чуток стосовно нових романів Огнєвіч. Проте, співачка вирішила сама розставити всі крапки над “ї”. Знаменитість прокоментувала це так:

“Коли мені буде про що розповісти, зокрема про мої стосунки – я розповім. Прошу не приписувати мені те, чого нема. Бо нема про що розповідати”

36-річна Злата Огнєвіч зізналася, що після Задворного так і не змогла нікого покохати

Що відомо про особисте життя Злати Огнєвіч?

Співачка жодного разу не була заміжньою. Вона мала серйозні стосунки, проте у них же і зіштовхнулася з проблемою абьюзу. Зірка розповідала, що колишній не гребував і бійками. Після цього епізоду у житті Злати з’явилися психотерапевти та антидепресанти. Ці токсичні відносини артистка розірвала власноруч, адже не хотіла терпіти такого ставлення до себе. Екс-бойфренд буквально вимолював пробачення, але серце Огнєвіч було назавжди зачиненим для нього, а дівчина з головою пішла у роботу.

Схожі статті