Зірка “Супермодель по-українськи” і “Київ днем та вночі” Маремуха повідомила про свою вагітність: буде поповнення

Відома українська модель та блогерка Вікторія Маремуха чекає на поповнення. Нещодавно зірка заявила про своє цікаве положення публічно. Усі деталі в статті.

Відома українська блогерка, модель, акторка та інфлюенсер  Вікторія Маремуха нещодавно повідомила, що незабаром стане мамою.

Вікторія Маремуха повідомила про свою вагітність

Так, понад три роки Вікторія проживає разом зі своїм обранцем, бізнесменом Луї. У червні минулого року пара одружилася, але їхні стосунки залишаються вільними.

Для дівчини та її чоловіка цей малюк – первісток. Про радісну подію Віка повідомила 18 квітня на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, опублікувавши знімок із круглим животом, що абсолютно точно свідчить про її цікаве положення.

Варто відмітити, що Вікторія Маремуха неодноразово засвітилася на українському телебаченні. Здебільшого її просував “Новий канал”. Зокрема свою відомість серед українців вона отримала під час участі у програмі “Топ-модель по-українськи” з Аллою Костромічовою (аналогом американської програми Супермодель Америки).

Після невдалої кар’єри моделі Вікторія спробувала себе в акторстві і знялася у декількох епізодах серіалу “Київ днем та вночі”. Згодом Вікторія влаштувалася на роботу до Михайла Поплавського. Варто відмітити, що їхнє співробітництво було вельми тісним, адже співаючий ректор запросив зірку до себе у якості особистої помічниці. Згодом в інтерв’ю Вікторія Маремуха розповіла неприємну правду про престарілого ловеласа, який дійсно дозволяє собі негідні речі по відношенню до своїх співробітниць. Зокрема Вікторія розповіла, що Поплавський обожнює жарти з таким підтекстом, який ні в якому разі не може фігурувати у робочих стосунках.

Схожі статті