Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила правдою про майбутнє їхньої сім’ї: “Вже не зберемося”

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катя засмутилася через те, що вони не зможуть відсвяткувати рік їхнього спільного сина.

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка до останнього не хотіла покидати Україну. Катя воліла залишатися разом зі своїм чоловіком, який на даний момент активно гастролює Батьківщиною і дає благодійні концерти, щоб підняти бойовий дух співвітчизників.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила правдою про майбутнє їхньої сім’ї

З огляду на безпеку для їхнього спільного маленького сина Михайла Катя вирішила поїхати у гості до своєї сестри, яка проживає в Ізраїлі. Спочатку вона дісталася Ганновера, де залишила свій автомобіль, а потім літаком через Стамбул дісталася Тель-Авіву. Варто відмітити, що подорож виявилася надважкою, і Катя була вимушена годувати свою дитину просто неба на землі, а потім сваритися з робітниками турецького аеропорту через проблеми з документами.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила правдою про майбутнє їхньої сім’ї

Репяхова наполягає на тому, що її поїздка не є бігством і вона просто полетіла до сестри в гості. Дівчина постійно думає про те, як вона повернеться до України, а також неприпинно обговорює, яким же буде життя українців після того, як все закінчиться. Варто відмітити, що бізнес Каті повністю знищений і вона втратила свою мрію.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила правдою про майбутнє їхньої сім’ї. Скріншот особистої сторінки блогерки

Незабаром маленькому Михайлику виповнюється 1 рік і Катя все ж таки знайшла привід потішитися. Об’єктом її радощів став той факт, що вона влаштувала для малюка свято, коли йому виповнилося 6 місяців, адже тепер Репяхова розуміє, що того дня народження, про який вона мріяла, вона не влаштує, а майбутнє виглядає зовсім не так, як вона планувала.

Схожі статті