36-річна Оля Цибульська показала зруйноване житло та не стримала бурхливих емоцій від втрати: “Те, що було домом”

Знаменита українська співачка Оля Цибульська вперше показала, що залишилося від оселі її батьків, які раніше проживали в Ірпені. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська співачка Ольга Цибульська, як і багато інших її зіркових колег, була шокована наприкінці лютого. Коли смерть стає дечим набагато ближчим, ніж здається, у багатьох не вистачає сил абсолютно ні на що, але Ольга опинилася серед тих зірок, які попри все погане, що відбувається, тримала зв’язок зі своїми підписниками.

 

Найгірше з того, що пережила Ольга Цибульська — це абсолютна відсутність зв’язку з її батьками, які проживали в Ірпені. Так, співачка поділилася історію про те, що побачила у новинах про долю міста, а додзвонитися до мами чи батька не могла. І хоча їх вже вдалося забрати, Оля досі з жахом згадує той час, коли думала про те, що її батьки могли померти.

Оля Цибульська показала зруйноване житло

Також їй вдалося попасти у житло. Нещодавно вона показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що залишилося від їхньої квартири. Власне, з оселею приміщення вже немає нічого спільного.

“Це дім моїх батьків в Ірпені.Точніше те, що було домом. Я дивилась ці фото,відео і плакала. Ридала, бо вони могли бути там”, – зізналася Оля, подякувавши людям, які допомогли її батькам виїхати.

Зруйновані стіни, вибиті вікна, повний безлад і неможливість проживати там надалі. Цей сценарій знайомий багатьом українцям, і тим не менш, він не стає менш драматичним, адже втрата мвйна і близько не така болюча, як втрата власного дому, який ти створював усе своє життя і який ставав прихистком у найбільш складні моменти. Немає гіршого почуття, ніж те, коли тобі немає куди повернутися.

Схожі статті