Марічка Падалко чи Соломія Вітвіцька? Ведучі позмагалися за звання найкрасивішої українки в національних костюмах

Відомі українські журналістки та ведучі Телевізійної Служби Новин на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька і Марічка Падалко позмагалися за звання найкрасивішої українки.

Героїні нашої сьогоднішньої статті є одними з тих журналісток “плюсів”, без яких телеканал вже неможливо уявити.

Марічка Падалко за освітою лінгвістка, але за покликом душі — телеведуча і журналістка, яка вперше потрапила на телебачення у 1999 році після кількамісячного стажування в українській службі BBC в Лондоні, а туди потрапила після навчання у США за програмою обміну студентів.

На 1+1 зірка прийшла у 2002-му — спочатку вона працювала ведучою спортивних новин “Проспорт”, а з 2006-го поповнила колектив ТСН.

Марічка Падалко пішла від чоловіка до нового кохання
Марічка Падалко чи Соломія Вітвіцька позмагалися за звання найкрасивішої українки

Глядачі дуже люблять бачити Падалко в кадрі, але й поза кадром вона — яскравий приклад для наслідування, адже встигає поєднувати кар’єру, активний спосіб життя і сім’ю.

Марічка заміжня за Єгором Соболєвим, разом з яким виховує трьох дітей.

Соломія Вітвіцька, на відміну від Падалко, журналістка як за фахом, так і за покликанням. Вона закінчила Львівський університет імені Франка, а потім навчалася у Німеччині.

Соля — любителька подорожей, і не лише за кордоном. У мирні часи вона регулярно ділилася з фанатами найцікавішими маршрутами рідною Україною.

Соломія Вітвіцька з двома малюками на руках повідомила радісну новину про поповнення
Марічка Падалко чи Соломія Вітвіцька позмагалися за звання найкрасивішої українки

З 2014 року Вітвіцька знайшла себе у волонтерстві. Сімейний статус Соломії — розлучена, дітей немає, але має аж семеро похресників.

Обидві журналістки спілкуються не лише по роботі, вони також добрі друзі і в житті, які завжди долучаються до різноманітних культурних ініціатив.

Цього разу Падалко і Вітвіцька позмагалися за звання найкрасивішої українки, примірявши національні вбрання.

Фото з’явилося на сторінці проєкту “ЖВЛ” в Інстаграмі:

“Продовжуємо знайомити вас з автентичними українськими образами наших зірок. Пиши в коментарях цифру, яке вбрання тоді до душі. Світлини: фотопроєкт “Щирі”.

Коментатори зійшлися у думках:

  • “Обидва гарні образи”;
  • “Які ж наші україночки гарні в національному вбранні!”;
  • “Дуже гарні, не можу вибрати”.

Схожі статті