45-річний Максим Галкін вийшов на зв’язок та поділився неприємними новинами: “Алла у передінфарктному стані”

Максим Галкін і Алла Пугачова разом з дітьми полишили росію. Обидва не погодилися зі злочинними рішеннями кремля, і на чужині стали вести скромне життя.

Алла Пугачова і Максим Галкін ніколи не висловлювали свою політичну позицію, але здобули популярності серед багатьох прихильників тим, що не стали іти у ногу з кремлем та полишили країну. Втім, основна маса колишніх фанатів гумориста ополчилася на нього за позицію проти війни з Україною. Ще 24 лютого артист заявив, що у нього є близькі та друзі в нашій державі, а отже підтримувати дії рф він не збирається.

 

Тепер, за словами Максима, його намагаються росіяни очернити. Він випустив відео на власній сторінці в Інстаграмі, де перелічив, яку брехню вигадали про нього та дружину в рф. Аллі Борисівні навіть приписали “передінфарктний стан”.

“Той рівень замовної брехні в росії про мене досяг, ну просто вже апофеозу… Я розумію, що у вас команда мене очернити, змішати з брудом та показати наскільки мені тут погано. Вже написали, що я ходжу по перукарням і жаліюся, і що діти мої не можуть бути влаштовані у школу, і що Алла у передінфарктному стані, і в мене все так поганою… Ось візьміть цей папірець, де ви все це написали та підетріться ним. Мені добре”, – емоційно поділився Максим Галкін.

Нагадаємо, раніше Максим показував відео, як розлючені глядачі в рф намагалися повернути квитки на концерт коміка через те, що він не вважає за потрібне підтримувати президента, який напав на сусідню державу. Нині ж Галкін майже не займається творчістю закордоном.

 

Схожі статті