35-річний Олексій Дурнєв показав сухпайок росіян, який не зміг навіть проковтнути: “Мама таке собаці брала”

Відомий український блогер Олексій Дурнєв зняв новий випуск власного YouTube-шоу "Їжа Дурнєва", у якому показав сухпайки росіян, але проковтнути ці харчі не зміг.

Біографія Олексія Дурнєв бере свій початок з Маріуполя, де він народився у 1986 році.

Там він закінчив школу, після чого вступив до Харківського університету радіоелектроніки, але працювати за фахом не захотів.

Маючи іскрометне почуття гумору, хлопець вирішив спробувати свої сили в журналістиці, а у 2011-му про нього дізналася широка публіка – на телеканалі ТЕТ вийшло авторське шоу Олексія під назвою “Дурнєв+1”.

Разом зі співведучою Дашею Ши вони ставили зірок шоу-бізнесу у незручне становище своїми питаннями.

Проєкт здобув широку популярність, а після його закриття Дурнєв зайнявся блогерською діяльністю.

Олексій Дурнєв показав сухпайок росіян, який не зміг навіть проковтнути
Олексій Дурнєв показав сухпайок росіян, який не зміг навіть проковтнути

Зараз він активно веде Інстаграм, а також власний YouTube-канал, де днями з’явився новий випуск шоу “Їжа Дурнєва”, у якому на огляд до блогера і його гості, стендап-комікеси Валерії Мандзюк, потрапили сухпайки росіян.

Так, спроба скуштувати “фарш ковбасний аматорський” виявилася невдалою – Олексій виплюнув його одразу і сказав, що йому це нагадує:

“Це якщо прийти в магазин та купити дешеву ковбасу. У мене мама таке собаці брала”.

Є в наборі і бекон, який, на смак блогера, складається з жиру, свинячої шкіри ті ароматизаторів, а паштети взагалі немов котячі. Єдине, що ще хоч якось можна їсти – яблучне пюре.

На порівнянні у героїв статті також був український пайок, де є борщ, бобові, каша з м’ясом і солодким перцем та не тільки. Ця їжа виявилася справді смачною.

Схожі статті