Після розставання з Дантесом Надя Дорофєєва схвилювала мережу своїм становищем: “Самій платити нічим за комуналку”

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва нещодавно повідомила про розлучення зі своїм зірковим чоловіком Володимиром Дантесом.

Непрості часи переживає Україна та весь український народ, але на додачу до цього великі зміни торкнулися й особистого життя зірок. Так, нещодавно одна з найміцніших, як здавалося, пар вітчизняного шоу-бізнесу повідомила про розлучення – це Володимир Дантес і Надя Дорофєєва.

Подробиць розставання музиканти не розкривали, однак в мережі пліткують про те, що екс-солістка гурту “Время и Стекло” знайшла собі коханця, яким ще й вважають близького друга сім’ї – київського ресторатора Михайла Кацуріна. Майже одразу після Наді та Вови Міша теж заявив про розлучення зі своєю дружиною Дашею Кацуріною, у пари залишилося двоє спільних дітей.

Володимир Дантес вперше заговорив про справжні стосунки з колишньою дружиною Дорофєєвою
Надя Дорофєєва схвилювала фанатів своїм становищем

Ба більше, разом з появою чуток про роман співачки з ресторатором в мережі знайшлося фото, на якому вони обіймаються. Варто зауважити, що раніше Кацуріни, Дантес і Дорофєєва регулярно вирушали на відпочинок разом.

Після заяви про розставання з Володимиром Надя не зачіпає тему особистого життя в соцмережах, там вона зараз активно підтримує українців та показує непошатну віру в ЗСУ.

Так, в Інстаграмі Дорофєєвої з’явилося відео з щасливими моментами її життя.

“А мрії розлетілися як дим… Це зараз. Це поки що. Нас потрібно бути сильними і вистояти”, – пише Надя.

Але коментатори не полишають теми розлучення Дорофєєвої з Дантесом і вважають, що тепер матеріальний стан Наді погіршиться:

“Надю, плакали твої грошики, самій платити нічим за комуналку”.

Надя Дорофєєва схвилювала фанатів своїм становищем
Надя Дорофєєва схвилювала фанатів своїм становищем

Схожі статті