|
19.04.2022 22:21

Лілія Ребрик зізналася, що вранці 24 лютого покинула дітей з чоловіком і поїхала: “Навіть не усвідомлювала”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про те, що не була поруч зі своїми дітьми і чоловіком вранці 24 лютого.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик, на відміну від багатьох своїх колег, зустріла ранок 24 лютого не у себе в ліжку. Справа в тому, що до зйомок вона готується ледь не з ночі, адже має вийти в ефір “Ранку з Україною” сяючою та з гарним настроєм.

Як знаменитість дізналася про страшну новину, вона розповіла в ексклюзивному інтерв’ю “Комсомольській правді в Україні“.

Лілія Ребрик зізналася, що вранці 24 лютого покинула дітей з чоловіком і поїхала

Так, телеведуча не приховує, що вранці 24 лютого зібралася на роботу, і нічого не підозрюючи, поїхала до студії, якої навіть встигла дістатися. Там вона готувалася, допоки не почула від свого коханого чоловіка Андрія про те, що відбувається.

Лілія Ребрик зізналася, що вранці 24 лютого покинула дітей з чоловіком і поїхала

Звісно, ефір так і не відбувся. Зіркова пара виховує двох маленьких доньок, яких було необхідно терміново забирати з квартири. Варто відмітити, що сім’я по буднях проживає у місті, а на вихідних рушає у свій заміський маєток. Тоді Ребрик прийняла рішення поїхати до своїх батьків.

“Дзвоню чоловікові, він бере трубку, і я через трубку чую страшний вибух. Андрій швидко піднімає дітей, одягає напівсонних, щоб спуститись у бомбосховища. В результаті ефір скасували, я приїхала додому, навіть не усвідомлювала, як їду у машині під сиренами. Доїхала додому, подивилася на дітей у підвалі та вирішила їхати до батьків, вони живуть на Західній Україні”

Варто відмітити, що зараз знаменитість повернулася до минулого образу життя і навіть виходить ефір, але зараз це робить з дому і спілкується зі своїми колегами в режимі онлайн.