Як виглядає дорослий син Олега Винника і Таюне: красень-спортсмен, який все життя ховається від папараці

Про шлюб Олега Винника та його бек-вокалістки Таюне журналістам вже вдалося дізнатися неодноразово. Але як виглядає спільний син пари, який знаходиться за кордоном?

Односельчани відомого українського виконавця Олега Винника вже неодноразово підтвердили той факт, що музикант одружився на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко і разом з нею емігрував до Німеччини 30 років тому. У розмові з журналістами люди розповідають і про те, що нібито у зіркового подружжя народився син, який так і залишився жити у Європі.

Як виглядає дорослий син Олега Винника і Таюне

Як виглядає дорослий син Олега Винника і Таюне

Ходять чутки, що спадкоємця повелителя вовчиць звуть Юліан і на даний момент він проживає у Німеччині. Це дуже логічно, адже у Винника є квартира у Берліні, а також мається студія звукозапису. Раніше пресі вдавалося знайти деякі записи стосовно хлопця.

Як виглядає дорослий син Олега Винника і Таюне

Зокрема стало відомо, що він займається плаванням. Такі дані журналісти здобули завдяки німецькому сайту з фотографіями зіркового нащадка.

Коли хлопець подорослішав, українським папараці вдалося зробити декілька кадрів Олега Винника у компанії Юліана, коли сім’я відпочивала у теплих краях. Варто відмітити, що бек-вокалістки Таюне разом з ними помічено не було, натомість з Винниками постійно знаходився концертний директор.

Як виглядає дорослий син Олега Винника і Таюне

На жаль, кадри не дозволяють побачити обличчя юнака, але журналісти майже впевнені у тому, що це був саме Юліан.

Нагадуємо, що не так давно Оля Полякова видала той факт, що Винник одружений жартом. Співачка заявила, що співак нібито кожного разу перед виходом на сцену знімає обручку.

Схожі статті