Максим Галкін розповів правду про допит у поліцейському відділку в Ізраїлі: “Я вже підозрюваний у…”

Відомий російський гуморист Максим Галкін, які останні два місяці активно підтримує Україну, вийшов на зв'язок після новини про його затримання поліцією в Ізраїлі.

Гуморист Максим Галкін, який наприкінці лютого разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та дітьми відлетів до Ізраїлю, нібито став фігурантом справи про загибель людини.

Максим Галкін розповів правду про допит у поліцейському відділку в Ізраїлі

Як повідомляє “СтарХіт” із посиланням на сусідів артиста, днями чоловіка Примадонни було доставлено до місцевого відділу поліції. Там шоумена допитали у справі щодо загибелі знайомого на пляжі. Зазначається, що Галкін нібито виявився останнім, хто бачив чоловіка, ім’я якого не уточнюється, живим.

Через декілька годин після оприлюднння новин Максим Галкін відреагував та опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свою версію того, що відбувається. Гуморист спростував новини про його затримання і вважає, що таким чином російська преса намагається його дискредитувати. А відбувається це через його політичну позицію.

“Написали, що я вже підозрююся тут у чиємусь вбивстві. Що я когось вбив, чи був свідком, чи поліція мене затримала… Я розумію, що у вас команда мене заплямувати, Змішати з брудом і показати, наскільки мені тут погано”, — саме так Галкін звернувся до російських журналістів, які написали про нього неправдиві статті.

Нагадуємо, що офіційною причиною візиту зіркової пари до Ізраїлю є необхідне лікування Примадонни. Алла Борисівна лікується від діабету. Днями в мережі також з’явилася інформація про передінфарктний стан співачки. При цьому Галкін та Пугачова запевняють, що обов’язково повернуться до Москви.

Схожі статті