Птушкін, Вєрка Сердючка, Лобода та інші українські зірки, яких більше не пускають до росії: ними можна пишатися

Багато українських зірок проявили себе справжніми патріотами після подій 24 лютого, але тепер вони не матимуть права заїжджати до росії, бо їх зробили нев'їздними.

У найближчі 50 років росію більше не зможуть відвідувати цілий ряд українських зірок, які потрапили у списки заборонених артистів.

Антон Птушкін

Екс-ведучий шоу “Орел та Решка” і тревел-блогер Антон Птушкін потрапив під дію заборони, починаючи з 16 квітня. Вочевидь, країні-сусіду не сподобалася позиція Антона щодо ситуації в рідній Україні. Варто зауважити, що він сам родом з Луганську.

Антон Птушкін пожертвував 100 тисяч доларів онкохворим дітям
Українські зірки, яких більше не пускають до росії: Антон Птушкін

Світлана Лобода

В минулому Лобода непогано заробляла на концертах в росії та регулярно поповнювала списки найбільш високооплачуваних зірок поряд з Філіпом Кіркоровим, Григорієм Лепсом, Сергієм Шнурвим. Співачка якийсь час зберігала мовчання, але зрештою висловилася на підтримку українського народу і зайнялася волонтерською діяльністю.

Світлана Лобода через місяць війни в Україні вперше назвала росію агресором
Українські зірки, яких більше не пускають до росії: Світлана Лобода

Макс Барських

Підопічний Алана Бадоєва Макс Барських один з тих українських артистів, який одразу ж засудив дії країни-сусіда і заборонив свою музику для транслювання на російських радіостанціях.

У Макса Барських є літній та дуже заможний спонсор в Лос-Анджелес
Українські зірки, яких більше не пускають до росії: Макс Барських

Андрій Бєдняков

Уроджений маріуполець Андрій Бєдняков, як і Антон Птушкін, найближчі 50 років не зможе відвідувати росію, але немає сумнівів, що й бажання у нього такого більше ніколи не виникне.

Андрій Бєдняков дуже переживав за своїх рідних
Українські зірки, яких більше не пускають до росії: Андрій Бєдняков

Вєрка Сердючка

Андрій Данилко розповідав в інтерв’ю, що йому пропонували за гроші прийняти кардинально іншу позицію щодо тої, якої він дотримується, але артист безсумнівний патріот своєї країни і буде таким завжди.

Андрій Данилко сказав, що йому не віриться, що Лобода щиро записала ролик зі сльозами на очах
Українські зірки, яких більше не пускають до росії: Андрій Данилко

Приєднатися до перелічених вище колег може і дружина Костянтина Меладзе — екс-віагрянка Віра Брежнєва, яка багато років успішно гастролювала по рф.

Схожі статті