40-річна Лілія Ребрик сіла за піаніно, щоб підіграти донькам: зіркова родина розчулила мережу українською піснею

Телеведуча в особистому блозі поділилася відео, на якому вона разом із доньками виконала пісню "Ой, у лузі червона калина". Зірка сама сіла за піаніно.

Лілія Ребрик продовжує підтримувати моральних дух своїх підписників у соціальних мережах. За життям телеведучої в Instagram 769 тисяч користувачів, тому вона намагається практично щодня ділитися з ними чимось новим та розповідати приємні новини з власного життя. Окрім того, зірка “Танцюють всі” та “Ранку з Україною” активно займається волонтерською діяльністю та розміщує актуальну інформацію про перебіг подій в Україні.

Сама Лілія разом із двома доньками виїхала з Києва через декілька днів після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. Ребрик – уроджениця Чернівців, саме тут проживають її батьки. Вірогідніше за все, саме сюди перебралася тимчасово і теледіва.

Лілія Ребрик з чоловіком і доньками
Лілія Ребрик з чоловіком і доньками

Сама Лілія наразі поступово повертається до звичного темпу життя, адже у лютому і березні їй досить складно було опанувати свої емоції, про що телеведуча також розповідала в особистому блозі. Декілька тижнів тому “Ранок з Україною” повернувся до ефірів, однак зараз лише на онлайн-ресурсах, тож і Ребрик повернулася до роботи, а разом із тим ділиться яскравими фото та відео в блозі.

Зірка каналу “Україна” показала, як вона разом із доньками співає пісню “Ой, у лузі червона калина”, яка встигла стати одним із символів української боротьби. Саме цю композицію виконав соліст “Бумбоксу” Андрій Хливнюк, а пізніше за основну для свого нового треку його спів взяв рок-гурт Pink Floyd .

Сама ж Ребрик продемонструвала ще один свій талант – ведуча сіла за піаніно та підіграла дочкам, які співали разом із мамою.

“Спочатку просто співали, а тепер ще й мама Ліля згадала, як на піаніно в дитинстві грала!” – розповіла Ребрик.

Схожі статті