50-річний Ектор Хіменес-Браво згадав про стосунки з Ольгою Мартиновською до 24 лютого: почуття все ще не пройшли

Ектор Хіменес-Браво поділився в особистому блозі рецептом аналогу паски, яку вони готували разом із його колегою по "МастерШефу" Ольгою Мартиновською.

Зірка кулінарного шоу на каналі “СТБ” “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво повернувся до України декілька тижнів тому. На початок повномасштабного вторгнення росії до України, колумбійський шеф перебував за межами країни, однак зараз він наважився приїхати назад.

Ектор прибув до України 12 років тому, коли йому запропонували роль голови суддівської трійки в “МастерШефі”. З того часу він став вагомою фігурою у вітчизняному шоу-бізнесі, встиг придбати собі будинок в Ірпені на Київщині, а також сформував свою фанатську базу. Зараз за життям Ектора у соціальних мережах слідкують понад мільйон користувачів.

Ектор Хіменес-Браво повернувся до України
Ектор Хіменес-Браво повернувся до України

Прихильники Ектора довгий час “сватали” його з колегою по телепроєкту – Ольгою Мартиновською. Вона стала переможницею одного із сезонів “МастерШефу”, а зараз разом із Хіменесом-Браво судить інших учасників. За цей час двоє кулінарів почали тісно товаришувати, що й викликало чутки про роман між ними. Однак ні Мартиновська, ні сам Ектор жодного разу не підтвердили ці домисли.

Ектор Хіменес-Браво й Ольга Мартиновська
Ектор Хіменес-Браво й Ольга Мартиновська

Однак двох шефів пов’язує не лише дружба, а й робота. У своєму блозі Ектор поділився рецептом випічки, панеттоне з шоколадом, який він пропонує приготувати до свята Великодня. Як розповів кулінар, над цим рецептом він працював саме з Мартиновською у мирні часи.

“Щоб підняти вам настрій до Світлого свята! Приготуйте найлегший рецепт м’якого та смачного панеттоне із шоколадом, який ми готували з Ольгою Мартиновською. Готувати з любов’ю та поділитися з тими, кому зараз не до випікання пасок та панеттоні”, – закликав Ектор.

Схожі статті