37-річна Тіна Кароль може обійти російські санкції: в рф так і не змогли остаточно заборонити поп-діві в’їзд

Сьогодні стало відомо, що росія оголосила свої санкції, заборонивши ряду українських артистів приїздити на територію рф. "Анафему" оголосили й Тіні Кароль.

24 лютого велика кількість українських зірок категорично висловилися проти дій росіян. Відверто засудили навіть ті, хто останні роки їздив туди гастролювати. І тамтешній уряд вирішив накласти санкції на багатьох наших співаків і співачок, заборонивши на 50 років в’їзд на територію своєї держави.

37-річна Тіна Кароль може обійти російські санкції

У списку знаменитостей опинився Антон Птушкін, Андрій Данилко, Андрій Бєдняков, а ще Світлана Лобода, Потап і Тетяна Ліберман.

Втім, і тут опрофанилися росіяни. Заборонивши в’їзд Тетяні Григорівні, вони не подумали, що наша поп-діва могла офіційно змінити ім’я.

Яке ПІБ насправді має Тіна Кароль?

При народженні її назвали Тетяною, адже з’явилася 25 січня. Саме ця дата у церковному календарі належить Тетяні Водохресній. Втім, відчувала себе поп-діва завжди Тіною. Більше того, її сильно дратувало, коли до неї чіплялися через прізвище Ліберман, обзиваючи “жидівочкою”.

37-річна Тіна Кароль може обійти російські санкції

Крім цього, ще одним поштовхом до зміни ПІБ офіційно у паспорті, став розрив з продюсером Олегом Чорним. Співачка побоювалася, що через скандали, чоловік може принципово не погодитися віддати їй розкручений бренд “Тіна Кароль”.

37-річна Тіна Кароль може обійти російські санкції

По-батькові у документах немає, але це й і не заборонено за нашим законодавством.

Та у сусідній країні досі думають, що Тіна Кароль – це лише псевдонім. Втім, сама артистка не рветься туди вже понад 8 років, адже завжди дотримувалася патріотичної позиції та засуджувала окупантів.

Схожі статті