Колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов не може забути Людмилу Гурченко: кохає її навіть через 11 років

Колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахматов вперше за тривалий час згадав про Людмилу Гурченко, з якою за чутками мав бурхливий роман. Усі деталі в статті.

Минулого року стало відомо, що знаменита українська співачка Ірина Білик розлучається зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим. Офіційна причина розриву була досить проста — знаменитість не навідував свою кохану дружину більше року.

Спочатку артистка публічно скаржилася на те, що Аслан уникає зустрічей, хоча насправді має можливість побачитися з нею та дитиною, не дивлячись на усі умови. А згодом артистка зрозуміла, що настала пора прощатися зі своїм обранцем.

Варто відмітити, що вона не надто засмутилася і вже через декілька тижнів активно обговорювали журналістами можливість її наступного весілля. Тобто свій біль вона вже відпустила.

Колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов не може забути Людмилу Гурченко

За увесь цей час Аслан, знаючи що його колишня дружина та маленький син знаходяться в Україні не зробив жодної заяви. Тим не менш, він не припинив вести свій мікроблог Instagram. І ба більше, він навіть продемонстрував свої почуття до покійної Людмили Гурченко.

Нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, яку він присвятив своїй колишній подрузі. Варто відмітити, що 11 років тому, до її смерті, в шоу-бізнесі активно подейкували про те, що вони не просто співпрацюють та дружать, а насправді є коханцями. Ніхто не знає точно, чи було це насправді, але за Асланом Ахмадовим закріпилася слава останнього коханого Людмили Гурченко.

Нагадуємо, що Ірина Білик також не надто активна соціальній мережі, але постійно закликає зупинити жахливі події в Україні.

Схожі статті