Анджеліна Джолі покинула Штати і приїхала до українців: голлівудська зірка вирішила виразити підтримку особисто

Відома голлівудська акторка та Посол доброї волі Анджеліна Джолі відвідала українських дітей у лікарні. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Всесвітньо відома голлівудська зірка Анджеліна Джолі прославилася своєю діяльністю при ООН. Так, акторка є Послом доброї волі і активно займається волонтерством у країнах, які потребують допомоги подібних організацій. Навіть її промови на кінофестивалях завжди присвячуються знедоленим та людям, які постраждали під час жахливих подій.

Звісно, і зараз вона не знаходиться осторонь, а навпаки приймає активну участь. Нещодавно стало відомо, що Анджеліна Джолі покинула Сполучені Штати Америки і відвідала українців.

Анджеліна Джолі покинула Штати і приїхала до українців

Таку інформацію надають усі гламурні видання, зокрема Vogue. Анджеліна не полетіла безпосередню в Україну, а вирішила поговорити з українськими переселенцями в Італії. Зірка прилетіла до Риму та відвідала онкоцентр, в якому перебувають українці.

Анджеліна Джолі покинула Штати і приїхала до українців

Вона особисто познайомилася з дітьми, обговорила актуальні теми і виразила свої співчуття. Чи допомагає зірка матеріально, невідомо, але Анджеліна Джолі ніколи не викриває сум пожертвувань, які дуже часто сягають декількох десятків мільйонів долларів.

Нагадуємо, що свого часу Анджеліна Джолі всиновила декількох дітей різних рас та національностей. Усі вони вже подорослішали і навіть виходять з зірковою мамою на червону доріжку. Тим часом шлюб зірки з Бредом Пітом не витримав випробувань і був розірваний декілька років тому. Пара більше не бачить шляху назад і відмітає імовірність примирення. Бред спілкується з дітьми, але воз’єднання сім’ї чекати не варто.

Схожі статті