32-річна Ольга Мартиновська закордоном возз’єдналася з колишнім чоловіком: Іван Кобець нарешті побачив дочку

Ольга Мартиновська майже не згадувала останні роки свого колишнього чоловіка. Втім, сьогодні з ним відбулася несподівана зустріч, якій дуже зраділа донечка.

Яскраву майстриню кухні та кулінарної справи Ольгу Мартиновську глядачі просто обожнюють. Вона підкорює своїм талантом і простотою. Втім, не лише рецепти цікавлять фанатів шефині. Її особисте життя – ось, що бентежить народ.

Ольга Мартиновська покинула Ярославського і за кордоном возз'єдналася з Шабановим
32-річна Ольга Мартиновська закордоном возз’єдналася з колишнім чоловіком

Відомо, що зірка була заміжньою. У 2015 році її нареченим став Іван Кобець. Познайомилася пара завдяки роботі у ресторані. Чоловік також захоплюється приготуванням страв. А у 2016-му у родині кухарів стало вдвічі більше любові, адже народилася донечка Віра.

Дівчинка живе зараз з мамою і поїхала з України разом з нею. Втім, відомо, що зростає малеча у неповній родині. Ольга та Іван розлучилися у 2020 році. Драматично, але 2 роки до офіційного розриву, подружжя вже не проживало разом.

Та сьогодні сталося справжнє диво. Нарешті Вірочка побачилася з татком. Про це Мартиновська розповіла у себе на сторінці в Інстаграмі:

“Віра не бачила тата 2,5 роки!!!”

32-річна Ольга Мартиновська закордоном возз’єдналася з колишнім чоловіком

Знаменитість показала кадри, як щаслива дитина міцно обіймає татка.

Що відомо про роман Ольги Мартиновської і Володимира Ярославського?

Володимиру Ярославському розбили серце Ольга Мартиновська та Ліза Глінська
32-річна Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський 

Вже давно мережею ширяться чутки про те, що Ольга і Володимир – зустрічаються. Вони давно працюють разом та навіть інколи проводять спільно дозвілля. Чоловік добре знайомий і з дитиною кухарки, дуже гарно ставиться до неї. Проте, зірки не поспішають розповідати правду про свої стосунки, міцно тримаючи інтригу свого роману.

Схожі статті