Оля Цибульська зізналася про поповнення в родині: у маленького Нестора народився братик або сестричка

Відома українська співачка Оля Цибульська вперше розповіла про те, що нещодавно в її родині відбулося поповнення. Хто народився, дізнайтеся в нашій статті.

Нещодавно відома українська співачка Ольга Цибульська дала ексклюзивне інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, в якому розповіла, що нещодавно в її зірковій родині відбулося довгоочікуване поповнення. У її сина Нестора з’явилася сестричка.

Оля Цибульська зізналася про поповнення в родині

Так, артистка вийшла на зв’язок з пресою, щоб розповісти про жахи, які довелося пережити її сім’ї. Зокрема Ольга зізналася, що декілька днів не знала, чи живі її батьки. Коли артистка говорила про це журналістам, вона не змогла стримати сліз і сховала обличчя руками.

Ольга Цибульська повідомила про поповнення в родині

Не приховалося і те, що у Цибульської насправді свято. У співачки народилася племінниця, яку назвали Міланкою.

“Дружина брата також під обстрілами, під бомбами народила у Броварах Міланку. Так що ми тішимося племінницею”

Необхідно відзначити, що співачка дійсно дуже важко переживає усе, що відбулося з нею та її рідними. Під час інтерв’ю вона неодноразово проливала сльози і намагалася заспокоїтися. Сильний удар їй наніс той факт, що вона декілька днів очікувала на дзвінок від батьків з Ірпені, до яких не могла додзвонитися самостійно. На щастя, їм вдалося врятуватися, але їхня домівка повністю зруйнована. Нещодавно Цибульська відвідала дім та показала, що залишилося від колись повного тепла та затишку будинку.

Також Оля дуже боялася виїжджати разом з дитиною з міста. Артистка була нажахана загрозою смерті і дуже хвилювалася за маленького Нестора. Про свого чоловіка Ольга як завжди розповідала небагато, так як намагається вберегти його від публічного життя.

Схожі статті