Як виглядає 39-річна донька Наталії Сумської, яка живе за рахунок матері-акторки: фото Дарини Мамай

Легендарна українська акторка Наталія Сумська має двох дорослих дітей, але якщо про її сина від Анатолія Хостікоєва шанувальники знають, то про доньку від першого шлюбу мало що чути.

Наталія Сумська не з числа тих зірок, хто виносить на публіку своє особисте життя, не веде сторінки в соціальних мережах та не піариться на сімейних справах, але у бесідах з журналістами акторка завжди відверта і не лукавить.

Як виглядає єдина донька Наталії Сумської

Так, в одному з випусків програми “Зірковий шлях” Наталія підняла тему стосунків зі своєю старшою дочкою від першого шлюбу з кінооператором Ігорем Мамаєм.

Дарина теж обрала творчий шлях, але у дещо іншому напрямку – вона пішла в естрадний спів.

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Як виглядає єдина донька Наталії Сумської (праворуч)

У 17 років спадкоємиця артистки вступила до естрадно-циркового коледжу та отримала в подарунок від батьків власну квартиру.

Дарина поповнила ряди ансамблю прикордонних військ і стала головною зірочкою колективу, але зрештою поставила в кар’єрі крапку, коли вийшла заміж.

Зятем Наталії Сумської був музикант Юрій Трофименко, у шлюбі з яким Дарина народила доньку, однак сімейному щастю не судилося тривати вічно – Юрія вже немає серед живих, а зіркова спадкоємиця носить статус вдови.

Дочка Наталії Сумської Дарина
Як виглядає єдина донька Наталії Сумської Дарина

Через це Наталія самотужки забезпечує дорослу дочку і онучку:

“Зараз я повністю опікуюся донькою і онукою, всі ці проблеми повинна вирішувати я. Вона [дочка] просто живе на світі”, – зізнавалася Сумська в інтерв’ю.

За словами Наталії, Дарина повністю покладається на матір і чекає, що вона надасть їй усі можливості, а успадкувала дочка це від батька.

Про свого першого чоловіка, нині покійного, акторка сказала, що той свого часу теж чекав, що його запросять, запропонують, а не шукав все це сам.

Схожі статті