Чи могла Алла Пугачова стати біологічною мамою Лізи і Гаррі: з’явилася нова версія материнства дружини Галкіна

Вже не перший рік фанати Алли Борисівни Пугачової пліткують про те, як у немолодої артистки та Максима Галкіна могли з'явитися двійнята Ліза і Гаррі.

Особисте життя Алли Пугачової — одна з найобговорюваніших тем в російському шоу-бізнесі, і так було завжди.

Після шлюбу з молодшим на 18 років Філіпом Кіркоровим Примадонна перевершила себе і вийшла заміж за молодшого на 27 років Максима Галкіна.

У пари в 2013 році народилися двійнята Ліза і Гаррі, співачці тоді було 64. Зіркове подружжя ніколи не приховувало, що для появи дітей знайшли сурогатну матір, але біологічні матеріали — Алли і Максима.

Максим Галкін і Алла Пугачова продають замок після втечі з Росії
Чи могла Алла Пугачова стати біологічною мамою двійнят Лізи і Гаррі

Мовляв, ще в дев’яності яйцеклітини Примадонни були заморожені та згодом використані для запліднення, тобто батьками Лізи і Гаррі вважаються Галкін і Пугачова.

Тим не менш, в мережі не перестають сумніватися у версії пари. Подейкують, що в 90-ті артистка планувала народити спадкоємця четвертому чоловіку Філіпу Кіркорову. Знаменитість змогла завагітніти, але виносити дитину не вдалося.

Після цього Алла Борисівна думала про ЕКО, проте лікарі не змогли взяти жодної яйцеклітини у зіркової пацієнтки, якій тоді було 54-55 років.

Враховуючи, що зовнішню схожість Примадонни і Лізи важко не помітити, частина шанувальників впевнені, що насправді яйцеклітини дала старша донька артистки Христина Орбакайте, а Пугачова насправді не мама, а бабуся.

Христина Орбакайте показала Аллу Пугачову з немовлям на руках
Чи могла Алла Пугачова стати біологічною мамою двійнят Лізи і Гаррі

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Борисівна з двійнятами наразі знаходяться в Ізраїлі, куди перебралися після публічної підтримки гумористом України, через що він залишився без роботи.

Схожі статті