Ведучий “Говорить Україна” Олексій Суханов на службі в теробороні став головною зіркою: “А можна з вами фото?”

Відомий український телеведучий Олексій Суханов у ці непрості часи докладає зусиль для пришвидшення перемоги особисто — на службі в ТрО, де його впізнали.

Олексій Суханов — ведучий соціального ток-шоу “Говорить Україна”.

До подій 2014 року герой статті жив і працював у росії, звідки родом, але саме тоді зрозумів, що це не та країна, у якій він хоче будувати майбутнє, тож переїхав до України, де на початку 2022-го отримав громадянство.

А після подій 24 лютого Олексій публічно відрікся від батьківщини і не покладав рук, шукаючи можливості вносити свій вклад у перемогу.

Не одразу Суханову вдалося поповнити ряди ТрО, однак своєї мети він досяг і нещодавно заступив на службу в Києві. Покидати місто ведучий не збирається, не дивлячись ні на що, бо саме тут його дім, який потрібно захищати.

Ведучий ток-шоу "Говорить Україна" Олексій Суханов
Олексій Суханов на службі в теробороні став головною зіркою

Коли Олексій повідомив у соцмережах, що відтепер він захисник, фанати прийшли у захват від сміливості свого кумира, а його подруга Оля Полякова схвилювалася і попросила його щосили берегти себе.

На зв’язок з шанувальниками Суханов регулярно виходить в Інстаграмі. Цього разу він поділився історією, як його впізнали товариші по службі:

“Коли наше чергування добігало кінця, прийшла зміна — наші, молоді, вперті, з позицією: “Так я Вас десь бачив!”, – вдивляючись каже один… Майже одночасно другий підхоплює: “Так, Говорить Україна!”… “Точно! А можна з Вами фото?”… Чому ні, адже ціную — за мирні часи наша команда намагалася робити все, аби крок за кроком перетворювати життя на краще… І зараз усі не відсторонилися, знайшовши собі заняття, наближаючи нашу перемогу! Світлину, звісно, зробили… Хлопці і мені скинули, то оприлюднюю, бо вони — гордість! Зараз чергують, а ми спати, бо завтра знову заступаємо…”.

Схожі статті