Леся Нікітюк забула про омріяне кольє Булгарі і розповіла, чого хоче понад усе: “Якийсь перстень з діамантом”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вперше розповіла про те, що їй хочеться і про що зараз усі її думки. Дізнайтеся всі деталі в нашій статті.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк з кінця лютого робить усе можливе, щоб підтримати своїх співвітчизників у страшні для країни часи. Вона створила координаційний центр для волонтерів, збирала гроші для переселенців, воїнів та усіх, хто постраждав.

Леся Нікітюк взяла на руки немовля з прихистку, у якому волонтерить
Леся Нікітюк забула про омріяне кольє Булгарі і розповіла, чого хоче понад усе

Знаменитість знаходить час відвідати жінок, які кожного дня готують для українців безкоштовно, провести час з маленькими діточками у прихистку і створювати пісні, які підіймають бойовий дух.

Навіть важко уявити, що все це встигає одна єдина людина. Леся Нікітюк проявила себе як героїчна жінка, яка здатна на все, наче супергерой з фільму.

Леся Нікітюк забула про омріяне кольє Булгарі і розповіла, чого хоче понад усе

Але нещодавно зірка згадала і про себе, про свої бажання. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, в якому зізналася, що її пріоритети сильно змінилися.

Леся Нікітюк забула про омріяне кольє Булгарі і розповіла, чого хоче понад усе. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

“Раніше в мене було багато таких собі дівочих мрій: хотілося якийсь перстень з діамантом або те саме кольє з Булгарі. Часи змінилися і зараз я мрію про упаковки L-тироксин”, — зізналася вона у відео.

Так, на даний момент у киян існує велика проблема з постачанням ліків, які життєво необхідні тим, хто страждає від хвороби щитовидної залози. Серед українців знайшлися волонтери, які кожного дня їздять до Європи та привозять L-тироксин до столиці.

Схожі статті