Як виглядає родина лідера “Бумбоксу” Андрія Хливнюка: діти, які чекають тата-захисника та дружина, яка полишила

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк з 24 лютого поповнив лави захисників України. Як виглядає родина видатного музиканта - читайте далі у матеріалі.

Андрій Хливнюк – водночас один із улюблених артистів серед українських слухав і один із найбільш таємничих людей серед вітчизняного шоу-бізнесу. Музикант рідко дає інтерв’ю та практично нічого не розповідає про особисте життя.

Відомо, що минулого року він розлучився зі своєю дружиною Анною Копиловою, з якою прожив у шлюбі більше 11 років. Причини такого рішення екс-подружжя так і не назвало. Однак у пари залишилося двоє спільних дітей, з якими Хливнюк підтримує теплі стосунки.

Андрій Хливнюк з дітьми
Андрій Хливнюк з дітьми

Що відомо про колишню дружину Хливнюка?

Анна Копилова – донька екс-заступника міністра фінансів України Вадима Копилова. Народилася у Кіровську – невеличке містечко на Луганщині.

Перед початком навчання у школі Анна переїхала до Києва, куди перевели її тата. У 17 років мама з татом почали вмовляти абітурієнтку відмовитися від мрії стати режисером та здобути “нормальну освіту”. Зійшлися на факультеті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Андрій Хливнюк і Анна Копилова
Андрій Хливнюк і Анна Копилова

Вже на третьому курсі студентка стала цікавитись рекламою та за допомогою друзів стала асистентом асистента режисера. Згодом Копилова почала підніматися кар’єрними сходами і їй стали довіряти зйомку музичних та рекламних кліпів.

Із Андрієм Хливнюком Анна познайомилася, коли вже випускалася з університету. Пара одружилася в 2010 році перед народженням своєї першої дитини.

Наразі екс-обранка виконавця працює артдиректором видавництва “Основи” та режисером. Жінка знає кілька мов та поєднує роботу з вихованням двох дітей.

Схожі статті