37-річна Катя Осадча знову заговорила про всиновлення: “Можливо взяти дитину” – Горбунов четвертого не потягне?

Серед українських знаменитостей спостерігається приваблива тенденція до багатодітного материнства. Катя Осадча активно говорить про всиновлення.

Катерина Осадча минулого року вразила всіх: вона тривалий час приховувала свою довгоочікувану вагітність. Втім, радості від появи малюка стримати неможливо було. Доля подарувала їй у серпні 2021 року чудового хлопчика, якого назвали Данилом.

Втім, зараз зірка активно говорить про всиновлення. Вона раніше зізнавалася, що дуже хоче, аби у них з Юрієм Горбуновим у родині з’явилася ще й донечка. Проте, зараз ведуча поділилася просто інформацією про те, як нині можна прихистити знедолену дитину:

“Мене часто питають про можливість всиновлення. Наразі всиновлення не можливе, але можливо взяти дитину на прихисток”, – розповіла зірка та поділилася посиланням на корисний матеріал.

37-річна Катя Осадча знову заговорила про всиновлення

Що відомо про всіх трьох дітей Катерини Осадчої?

Нині Катя Осадча вважається багатодітною мамою. Від першого шлюбу з колишнім депутатом Олегом Поліщуком, вона має сина Іллю. Хлопець вже закінчив школу і навіть переріс красуню-матір. Вчив активно мови та рушив здобувати вищу освіту.

Друга дитина – синочок Іван. Його артистка тривалий час не показувала публіці. Народився хлопчик у лютому 2017 року. Він – омріяний син та первісток Юрія Горбунова, який не тямив себе від щастя.

Малесенькому Данилові виповнилося лише 8 місяців. Батьки радіють, що карапуз ще не розуміє, що відбувається навколо, але пообіцяли згодом точно розповісти йому всю правду про 2022 рік.

Схожі статті