40-річна Лілія Ребрик помітно набрала вагу після зими: тижні сильного стресу та безробіття далися взнаки

Шанувальники відомої української телеведучої Лілії Ребрик нещодавно помітили, що вона набрала зайву вагу. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Зазвичай зірки пояснюють трансформацію своєї фігури ненормованим робочим графіком, який дійсно здатен посприяти набору зайвих кілограмів. Але нещодавно українці пережили досвід, який не побажаєш нікому, і звісно, результати пережитого проявляються по-різному.

Лілія Ребрик помітно набрала вагу після зими

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик, як її колеги, була дуже налякана, знервована і пройшла через пекло. Можливо саме це і посприяло деяким змінам у її тілі, які не залишилися непоміченими серед її шанувальників.

Так, нещодавно знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram сімейне відео, на якому вона проводить час разом зі своїми доньками Діаною та Поліною. Лілія обрала для зйомки звичайні джинси та світшот. У коментарях під публікацією можна знайти примітки, в яких говориться про те, що Ребрик набрала декілька зайвих кілограмів. Однак виглядають вони не як критика, до якої ми звикли, а скоріше як співчуття та повне взаєморозуміння між знаменитістю та її аудиторією.

Лілія Ребрик помітно набрала вагу після зими. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Варто відмітити, що знаменитість володіє дуже жіночними формами, тому не дивно, що найменші зміни досить помітні. Але що ще більш важливо — це той факт, що це ніяк не псує образ Лілії Ребрик, яка випромінює ніжність, добропорядність та елегантність. Однак, цілком імовірно, що такий ефект справив її перехід від суконь до джинсів.

Схожі статті