42-річна Марина Боржемська вперше показала свого батька: як виглядає колишній тесть В’ячеслава Узелкова (ФОТО)

Відома українська фітнес-тренерка Марина Боржемська вперше показала свого батька, якого зворушливо привітала з днем народження. Подивіться на колишнього тестя В'ячеслава Узелкова.

Марина Боржемська після скандального розлучення з боксером В’ячеславом Узелковим продовжує активно вести свою сторінку в соціальних мережах, де ділиться з фанатами найсокровеннішими моментами життя.

Марина Боржемська
Марина Боржемська вперше показала свого батька

Марина Боржемська вперше показала свого батька

Цього разу у себе в Інстаграмі Боржемська зворушливо привітала з днем народження рідного батька, а також показала його на фото.

“Сьогодні твій день, мій любий тато. Найсвітліші та найтепліші спогади завжди пов’язані з тобою. Ти мій учитель, мій друг, моя опора по життю. Найпотаємніше ти дізнавався найперший та завжди давав, і продовжуєш давати поради, як потрібно діяти у будь-якій ситуації та при цьому зберігати людяність та повагу до кожного. Поряд з тобою завжди надійно та безпечно. Ти розумієш мене мовчазною, зчитуєш мене з першого погляду і завжди толерантно та з повагою чекаєш на ту мить, коли я зможу поділитися та відкритися тобі. Ти вклав у моє виховання найкраще, що в тебе всередині. Навчив мене бути людиною, яка має власну думку, погляди та відвагу, якою я ділюся зараз з іншими”.

У продовженні привітання Марина подякувала татові за те, що він у неї є:

“Я пам’ятаю кожне слово, яке ти мені говорив, коли ми крокували в садочок, у школу та по життю. Я вдячна за те, що ти у мене є. І завжди пишаюся тим, що ти мій батько, чоловік та найкращій дідусь у всесвіті. Наразі для мене найважливіше, щоб ти був здоровий. З усім іншим ми впораємось разом. Ти – моє плече, як і я твоє. Ти – мій кремезний захист, як і я твій. Ти – моя любов, як і я твоя. Ти – мій розум, а я твій розсуд. Ми непереможні! З днем народження! Твоя Муся”.

Схожі статті