MELOVIN відверто розповів, чи зв’язувався з Філіпом Кіркоровим, який підтримав його після камінг-ауту

Людина, яка дотримується принципових позицій, не може їх змінювати в залежності від обставин. Проте є зірки, як Кіркоров, який каже те, що потрібне керівництву сусідньої країни. Співак орієнтується лише на гроші

Події 24 лютого 2022 року розділили людей у ​​розумінні того, що трапилося в Україні. Майже всі демократичні країни засудили росію. Представники шоубізнесу в Україні гнівно відреагували на ці події та на політику російської федерації щодо України. Зірки з росії намагалися мовчати та не говорити про те, що вони думають. Ці російські зірки, а також частина українців, які проживають у Росії, бояться втратити високооплачувану роботу та гонорари за концерти та корпоративи. Це добре видно з прикладу Філіпа Кіркорова. Співак довго мочав про події в Україні, що відбулися після 24 лютого 2022 року, а потім раптом підтримав звернення Оксани Марченко щодо звільнення її чоловіка Віктора Медведчука. Після чого Маша Єфросініна та Оля Полякова гнівно звернулися до Кіркорова. Нещодавно український співак MELOVIN розповів, що він думає про Кіркорова.

Melovin повідомив, що Ліза зараз перебуває за кордоном
Melovin повідомив, що Кіркоров хоче спокійно і ситно, а також багато дожити залишок своїх років у розкішному замку

Влітку 2021 року MELOVIN оголосив про камінг-аут. Тоді його підтримав і Кіркоров. А тепер Філіп Кіркоров не має потреби дружити з українськими колегами. Як сказав MELOVIN, він не дзвонить і Філіп Кіркоров йому не дзвонить. MELOVIN констатує, що це людина похилого віку і йому вже буде важко будувати свою кар’єру в Європі чи США, тому Кіркоров хоче спокійно і ситно, а також багато дожити залишок своїх років у розкішному замку. Ось основна причина, чому Кіркоров мовчить. Також MELOVIN зізнався, що він дуже зайнятий і йому ніколи приділяти час Кіркорову, щоб звертатися до співака.

Схожі статті