Злата Огнєвіч зізналася, хто з чоловіків “Холостячки” пише їй листи: особисте життя співачки налагоджується

Учасники шоу "Холостячка" не припиняють спілкуватися, навіть у цей важкий для України час. Усім сьогодні живеться непросто і коли дзвонить давній друг чи кохана людина, то це як моральна підтримка

До подій, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року, шоубізнес у нашій країні перебував на підйомі. Більшість зірок брали участь у різних проєктах та шоу. Особливою популярністю серед населення України мала передача “Холостячка”. Українці з цікавістю стежили за кожним виходом в ефір. Це було як улюблений телесеріал, тільки наживо, прямо в них на очах. Українська співачка та “Холостячка” Злата Огнєвіч нещодавно розповіла з ким вона спілкується з учасників шоу. Зазначені події 24 лютого 2022 розкидали учасників шоу по всій країні. Однак це не означає, що вони не спілкуються між собою. Злата Огнєвіч розкрила секрет, хто із чоловіків шоу “Холостячка” їй дзвонить і про що вони розмовляють.

Злата Огнєвіч покинула Україну після місяця перечікування війни в Києві
Про Андрія Задворного Злата Огнєвіч не захотіла говорити

Так їй постійно пише та дзвонить Максим Тарапат. Злата Огнєвіч написала: “Ми з Максимом постійно на зв’язку. Він мені розповідає чим займається, а я кажу, куди відвезла батьків”. А 24.02.2022 року з артисткою зв’язався Дмитро Шевченко. Він надіслав лише два слова: “Як ти?”. Як сказала Злата Огнєвіч, вона зрозуміла його небагатослівне запитання, хоча там було лише два слова. Дмитро хвилювався чи вона жива, чи є в неї їжа, вода і чи знаходиться Злата в безпечному місці. Про Андрія Задворного Злата Огнєвіч не захотіла говорити: “Я цю сторінку погортала, зачинила двері та мені нецікаво на цю тему говорити”. Як то кажуть чужа душа – потемки. Найголовніше, що друзі та її шанувальники пам’ятають та цікавляться життям співачки.

Схожі статті