45-річний Максим Галкін з власної кишені перераховує кошти на допомогу українським біженцям: “Дружить з головою”

Популярний російський гуморист Максим Галкін вкотре довів, що має добре серце і здоровий глузд — шоумен фінансово допомагає українським біженцям.

Чоловік Алли Пугачової Максим Галкін одним з перших артистів російського шоу-бізнесу відкрито підтримав український народ після подій наприкінці лютого 2022 року, але ж і миттєво за це поплатився.

Згодом після публічної заяви гуморист залишився без роботи — з ним розірвали рекламні контракти, концерти відмінили, з телеефірів зняли.

Тоді стало відомо, що родина Примадонни виїхала з росії в Ізраїль, а публіка сприйняла цей крок як еміграцію, але сама співачка це заперечує і запевняє, що мета поїздки — лікування і довгоочікувана відпустка біля моря.

Максим Галкін і Алла Пугачова продають замок після втечі з Росії
Максим Галкін з власної кишені перераховує кошти на допомогу біженцям

При цьому Максим вже організовує концерти в Тель-Авіві та Хайфі, які припадають на червень, а гроші з проданих квитків він перерахує на допомогу українцям, про що стало відомо з Інстаграму Галкіна.

Шоумен повідомив, що вже всі білети на заплановані виступи продані, так само як і на додаткові концерти, які були об’явлені раніше, але глядачі дуже просили Максима розширити тур, і він це зробив:

“Частину зароблених коштів я вирішив перерахувати на допомогу українським біженцям. Я думаю, що тим, хто вже купив білети, буде приємно дізнатися, що ми таким чином разом зробимо добру справу”, – повідомив Галкін в Інстаграмі.

Шанувальники у коментарях не перестають дякувати кумиру за добре серце, а також відмічають, що чоловік Алли Пугачової — один з небагатьох, хто “дружить з головою” в російському шоу-бізнесі.

Схожі статті