Костянтин Меладзе стурбував близьких своїм моральним станом: чому чоловік Віри Брежнєвої не виходить на зв’язок

Відомий російський продюсер та композитор Костянтин Меладзе стурбував близьких своїм моральним станом, а фанатів тим, що перестав виходити на зв'язок.

Вже давно Костянтин Меладзе не виходив на зв’язок в соціальних мережах, поки його дружина Віра Брежнєва активно пише про Україну, підтримує співвітчизників і долучається до волонтерської діяльності.

Варто зауважити, що зіркове подружжя до подій кінця лютого жило на дві країни — росію і Україну, також у них є житло в Італії, де екс-віагрянка зараз і знаходиться.

За словами співачки, її чоловік так само як і всі інші українці сидів у підвалах, коли все почалося, а тепер він, як повідомляють інсайдери, є небажаним гостем в рф.

З яких причин Костянтин Меладзе має проблеми з мовою.
Костянтин Меладзе стурбував близьких своїм моральним станом

Через це наближені Костянтина Шотовича стурбовані моральним станом композитора — подейкують, що він навіть наважився закрити свій найяскравіший проєкт.

Мова йде про жіноче тріо “ВІА Гра”, яке існує ще з 2000 року.

Мовляв, колективу більше не вдасться заробляти такі ж гроші, які вони заробляли раніше, адже концертна діяльність в росії для них відтепер неможлива.

Нагадаємо, незважаючи на статус Меладзе в російському шоу-бізнесі, Віра Брежнєва щосили волонтерить — разом з іншими волонтерами артистка сортує гуманітарну допомогу для українських дітей, просить не мовчати своїх колег з сусідньої країни та намагається не падати духом у ці непрості часи.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе вперше поцілувалися на публіці
Костянтин Меладзе стурбував близьких своїм моральним станом

При цьому вона особисто, а також дві її доньки 24 лютого знаходилися поза Україною, тоді як мама Віри, родина молодшої сестри і коханий Костянтин Шотович зустріли ранок того дня в Києві.

Схожі статті