Андрій Данилко розповів, чи збирається Вєрка Сердючка говорити українською мовою: зараз її мова – суржик

Українська мова дуже мелодійна. Пісні українською, найкращі – це визнається у всьому світі. Нині розмовляти українською мовою – це круто. Російськомовні українці у своїй більшості намагаються сьогодні спілкуватися українською

Багато людей в Україні та світі змінили своє ставлення до життєвих цінностей. Це сталося після подій в Україні 24 лютого 2022 року. Змінилися звички та навіть стали говорити по-різному. Після цих подій російськомовні українці принципово почали спілкуватися один з одним та у соціальних мережах українською мовою. Андрій Данилко нещодавно розповів, що він пишається, що українець і нікуди не виїхав з України після подій 24 лютого 2022 року. Живе зараз Андрій Данилко у своїй квартирі на Хрещатику.

Андрій Данилко з нетерпінням чекає на перемогу України

Далі він пояснив, чому досі не розмовляє українською мовою, як більшість в Україні. Сьогодні разом з Андрієм Данилком у його квартирі живуть близькі друзі. З родичами із Полтави він часто спілкується. Як сказав Андрій Данилко, він з нетерпінням чекає на перемогу України та хоче цього дня вийти на Хрещатик і заспівати. Причому заспівати голосно для всіх українців. Це буде найщасливіший для артиста день та й для всіх українців теж. Андрій Данилко пояснив, чому досі не розмовляє українською мовою. Річ у тому, що артист тривалий час говорив суржиком у повсякденному житті та у своїх виступах. Адже Вєрку Сердючку сприймали саме тому, що вона говорила суржиком. Тому перейти українською мовою для нього проблематично. Андрій Данилко констатував: “Головне – щоб мене не змушували. Все прийде, але це певний процес. Моя рідна мова – суржик!” Тому очікується, що незабаром Вєрка Сердючка заговорить українською мовою.

Схожі статті