Як виглядає сваха 48-річної Оксани Марченко: ведуча ганебно втекла вночі та кинула єдиного онука на другу бабусю

Невістка Оксани Марченко Катерина вперше показала свою маму, яка няньчиться з маленьким внуком Віктором. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Вночі 18 лютого дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко ганебно втекла з України у компанії своїх охоронців.

У Оксани Марченко знайшли яйця Фаберже і немислимі купи золота
Як виглядає сваха Оксани Марченко. Кадр зі звернення телеведучої до Реджепа Ердогана

Про місцезнаходження телеведучої не було відомо абсолютно нічого аж до тих пір, поки її чоловіка, який також втік з-під домашнього арешту не знайшли. Після цього знаменитість проявила небувалу активність в соціальних мережах, адже просила за олігарха у різноманітних політиків. Але все марно.

Як виглядає сваха Оксани Марченко

Як виглядає сваха Оксани Марченко. Скріншот особистої сторінки Катерини Марченко

З тих пір сім’ї старшого сина телеведучої Богдана Марченко не дають спокою. Його молода дружина Катерина повідомляла, що їй в особисті повідомлення регулярно надходять погрози та неприємні слова в її адресу.

Необхідно відзначити, що раніше Оксана постійно присвячувала себе піклування про єдиного онука Віктора. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram можна знайти безліч її фотографій з маленьким хлопчиком. Однак, після втечі, ця роль, вочевидь, дісталося її свасі. Так, нещодавно Катерина показала свою маму підписникам. Прекрасна доглянута жінка тримає на руках маленького Вітю і виглядає цілком щасливою. Хто зна, можливо сімейні проблеми Медведчуків її абсолютно не турбують.

Судячи з усього, Паломниця більше ніколи не повернеться до України, а доля її чоловіка Віктора Медведчука невизначена. До того ж у пари конфіскували майно та нерухомість, сумарна ціна якої сягає неймовірних чисел.

Схожі статті