Хіменес-Браво вперше показав юну кохану, яка чекає на нього в Польщі: чорноволоса красуня перевершила Стрєбкову

Відомий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вперше показав обличчя своєї коханої. Усі деталі в статті.

Вперше про наявність у колумбійського шеф-кухаря серйозних стосунків його фанати дізналися наприкінці минулого року. Тривалий час Ектор не говорив про те, що будує нове життя з молодою обраницею. Але все ж таки Хіменес-Браво вирішив зізнатися, що вже не є холостяком.

Обличчя коханої він показувати наміру не мав. Мовляв, публічність вже неодноразово зруйнувала його щастя і тому на цей раз він обирає повну приватність.

Ектор Хіменес-Браво вперше показав юну кохану

У зв’язку з небажанням Ектора оприлюднювати будь-які деталі його особистого життя, шанувальники навіть прийшли до висновку, що він одружився, пов’язавши неочікуваний приїзд його матері та неочікувану відпустку з коханою разом до теплих країв.

Варто відмітити, що час від часу Хіменес-Браво дражнив публіку знімками, на яких не було видно обличчя дівчини. Тим не менш, якісь загальні висновки можна було зробити. Наприклад, вона брюнетка і має струнку фігуру.

Але нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр коханої, яка виявляється, очікує на нього в Польщі. Принаймні таку локацію поставив кулінар.

Дівчина була одягнута у спортивний одяг, тому з фотографії можна зробити висновок, що вона має такий самий спортивний склад фігури. Тож підозра деяких шанувальників про те, що кулінар вигадав кохану для піару, потерпіла фіаско.

Нагадуємо, що раніше Ектор намагався пов’язати своє життя з канадською дівчиною на ім’я Керолайн. Також фанати пам’ятають про його роман з Тетяною Стрєбковою, яка добивалася його уваги прямо в ефірі.

Схожі статті