Не готові миритися за жодних умов: чому Сергій Притула назавжди викинув зі свого життя екс-подругу Фреймут?

Колись дружба Сергія Притули та Ольги Фреймут здавалася чимось недосяжним. Їх підозрювали у романі і чекали на їхні весілля. Але все виявилося зовсім не так.

Дружба тележурналістів Сергія Притули та Ольги Фреймут розпочалася на телебаченні. Їхня взаємодія виявилася дуже цікавою для глядачів, які підозрювали друзів у романі і все чекали на зізнання у тому, що вони разом. Тим не менш, омріяна любовна історія закінчилася, так і не розпочавшись. Після того, як Фреймут пішла з Нового каналу стало відомо, що телеведучі розсварилися і миритися не збираються.

Чому Сергій Притула назавжди викинув зі свого життя екс-подругу Фреймут

Сергія Притулу і Ольгу Фреймут підозрювали в романі
Чому Сергій Притула назавжди викинув зі свого життя екс-подругу Фреймут

Перша серйозна сварка сталося одразу після того, як Ольга Фреймут покинула канал. Справа в тому, що вона не попередила свого колегу Притулу про те, що йде, і за декілька днів до перших ефірів він залишився без партнерки. Це дуже його розлютило, адже Фреймут відверто його підставила. Однак, він все ж таки увійшов у її положення і пробачив. Стосунки охололи, але не були остаточно розірвані.

Сергій Притула та Оля Фреймут
Чому Сергій Притула назавжди викинув зі свого життя екс-подругу Фреймут

Крапку в дружбі Фреймут поставила необережним жартом, який обернувся серйозною образою для Сергія. Шрумен надіслав подрузі в особисті повідомлення привітання з днем народження, яке було обрізане телеведучою, а згодом опубліковано на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Сергій розповідав, що Ольга змонтувала його таким чином, щоб складалося враження, ніби він в неї закоханий.

І хоча телеведучий назавжди викреслив зі свого життя колишню партнерку, Фреймут неодноразово намагалася достукатисч до нього через різноманітні інтерв’ю, раз-у-раз згадуючи про ображеного на неї Притулу.

Схожі статті