Алан Бадоєв розповів, що йому пропонували переїхати до москви та зізнався у своїй провині: “Розумію, це жахливо”

Алан Бадоєв відверто заговорив про українсько-російські відносини, а також зізнався, що жалкує, що багато працював із російськими артистами.

Український режисер Алан Бадоєв у шоу “Сніданок” зізнався, що він дуже багато працював із російськими виконавцями, тим самим стираючи певну культурну межу між двома країнами. Зараз він надзвичайно жалкує про це і готовий продовжувати працювати виключно з українцями.

“Такими, як раніше, ми не будемо, але ми будемо більш змістовними. Є про що розповідати тепер, є місія. Тепер у кожного українця є місія. У мене вона дуже проста. Напевно, я один із тих людей, який робив усе для того, щоб стерти між Україною та Росією кордони. Це було несвідомо. Я з Донецька. У мене був цей місяць, і я багато для себе обдумав. Я розумію, що і я, і Макс Барських – ми розмазували межі між нашими країнами нашою творчістю. Напевне, я був одним із тих людей, які максимально показували дружбу народів. Максимально допомагав створювати цю спільну творчу подушку, і тепер розумію, наскільки це жахливо. Наскільки це безвідповідально”, – зазначив Бадоєв.

Окрім того, режисер зізнався, що знайомі з москви пропонували йому переїхати в росію у перші дні повномасштабного вторгнення рф. Однак сам Алан навіть не розглядав подібні пропозиції та чітко вирішив, що він залишиться вдома.

“Мені говорили: “швиденько Їдь в Москву, ми тобі тут все дамо. Треба 3-4 дні перечекати”. Я не розумів, про що мова взагалі. Як таке можна писати? Потім хтось зрозумів про що мова. Говорили, що ми нічого не можемо зробити, ми ж не Бетмени. Я кажу: “розкажіть своїй аудиторії”, – зазначив Бадоєв.

Алан Бадоєв зізнався у провині
Алан Бадоєв зізнався у провині

Бадоєв зізнавався, що раніше вважав себе “людиною світу” та намагався не “лізти у політику”. Однак після побачених жахів, які залишили по собі росіяни, він остаточно прийняв рішення – наразі не може бути півтонів.

Схожі статті