37-річний Анатолій Анатоліч показав новонародженого сина: зірковий батько мріє лише про мирне небо для дитини

Радіоведучий і журналіст Анатолій Анатоліч показав фото новонародженого сина. Таким чином шоумен привітав малюка із невеликим ювілеєм та побажав миру над головою.

Український радіоведучий та зірка шоу “Ранок з Україною” Анатолій Анатоліч святкує маленький ювілей свого сина – хлопчику 22 квітня виповнилося 9 місяців. На честь цієї дати його зірковий татусь показав відео, на якому Нілу усього 9 хвилин, він лежить у пологовому будинку та плаче.

“На цьому відео Нілу лише 9 хвилин, а сьогодні вже 9 місяців. Скільки маю йому розказати про перший рік його життя. Це буде історія, шо капець”, – написав Анатоліч.

Окрім маленького сина, Анатолій Анатоліч виховує ще двох доньок: 10-річну Алісу та 8-річну Лоліту. Відзначимо, що хрещеною мамою старшої доньки ведучої являється співачка Світлана Лобода, яка увійшла до списку українських артистів, яким росія заборонила в’їзд на територію своєї держави на 50 років.

Світлана Лобода хрестила доньку Анатолія Анатоліча
Світлана Лобода хрестила доньку Анатолія Анатоліча

Де зараз знаходиться родина Анатолія Анатоліча?

Телеведучий зізнався, що наприкінці 2021 року він разом із родиною подорожував Америкою, там він отримував пропозицію залишитися жити, однак не міг покинути Україну, роботу та друзів, тож перед Новим роком повернувся додому.

Після 24 лютого рішення потрібно було приймати швидко. Декілька днів родина Анатоліча провела в Києва, ночуючи у підвалі. Потім вони перебралися до західних областей, проте оренда житла тут виявилася дорогою.

Анатолій Анатоліч з дружиною та дітьми
Анатолій Анатоліч з дружиною та дітьми

Пізніше родина ведучого отримала пропозицію від французької школи, в якій навчаються його доньки, перебратися до Франції – тут сім’ї Анатолія запропонували житло.

“Ми зважили “за” та “проти” і вирішили їхати. До того ж, нам пообіцяли максимальну підтримку та допомогу. І це ми відчули одразу ж. А от сама дорога була дуже складною, вона зайняла кілька днів. Перетнули безліч кордонів, але зараз відчуваємо себе у безпеці, діти у школі”, – коментує Анатолій Анатоліч.

Схожі статті