45-річний Максим Галкін відверто розповів про причину переїзду з Пугачовою та дітьми до Ізраїлю: це не концерти

Правда буває безстороння для влади, особливо для російської. Дедалі більше російських зірок негативно висловлюються про події, що сталися в Україні після 24 лютого 2022 року та гнівно критикують російську федерацію

Після подій в Україні 24 лютого 2022 року світ змінився. Люди переосмислили цінності життя і виявилося, що головна цінність – це саме життя. Життя твоїх дітей, дружина, дружини, близьких родичів та просто добрих знайомих сьогодні під загрозою. Тому багатьом людям довелося залишити небезпечні місця та виїхати до західної України чи навіть за кордон. Представники російського шоубізнесу здебільшого перебувають у росії. Вони продовжують не помічати, що відбувається в Україні та не хочуть про це говорити. Їхнє мовчання зрозуміле. Це перестраховка, щоб не втратити високооплачувану роботу, гонорари та концерти. Оскільки влада росії припиняє будь-яке інакомислення, особливо правду про події в Україні після 24 лютого 2022 року. А тих зірок, які ризикнули розмістити у соцмережах правдиву свою думку, російська влада переслідує та загрожує. Так сталося і з Максимом Галкіним. Він розмістив на своїй сторінці в інстаграмі правдиву посаду про те, що він думає про події в Україні після 24 лютого 2022 року. Після чого йому стали загрожувати, а передбачувані концерти артисти негласно заборонялися. Його та сім’ю просто стали залякувати. Тому Максим Галкін разом з Аллою Пугачовою та дітьми вирішили виїхати з російської федерації та вони поїхали до Ізраїлю. Як констатував Максим Галкін: “24 лютого я виставив антивоєнний пост. Я був у москві, не в Ізраїлі. Друге – я втратив концертні гроші, бо у різних містах Росії почали залякувати місцевих організаторів.” Максим Галкін каже, що зараз він із сім’єю перебуває у відпустці в Ізраїлі. Скільки часу він збирається там пробути з Аллою Пугачовою, Лізою та Гаррі, артист не повідомляє.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.