66-річна Наталія Сумська поділилася молитвою за Україну: просить щосили Всевишнього за Маріуполь (Відео)

Наталія Сумська ніколи не приховувала своїх патріотичних поглядів. З 2014 року вона - всім серцем за Україну, а нещодавно опублікувала цілу молитву за нашу країну.

Принципова та сильна духом Наталія Сумська завжди говорила про свої погляди чесно. Зараз артистка, як і мільйони українців працює заради перемоги України. Зірка виступає перед переселенцями, розраджуючи та підтримуючи тих, кому довелося лиши все через лихі дії рф.

Разом з чоловіком Анатолієм Хостікоєвим, вона брала участь у концерті на Вінниччині. Артистка стійко трималася на сцені, а потім після виступу спілкувалася із глядачами.

Втім, своїми сердечними переживаннями поділилася артистка в Інстаграмі. Так, як раніше скромна акторка не афішувала своєї діяльності у мережі, вдалося знайти її сторінку через акаунт сина – В’ячеслава Хостікоєва. Дописів небагато, але один влучно відображає всі душевні переживання Наталії. Зірка поділилася молитвою за міста України. Сумська поділилася відеорядом, де зображені кадри з колись квітучого Києва, Маріуполя. Сильні слова, ймовірно Наталчиним голосом, промовляються у ролику:

“Хто живе під охороною Всевишнього, під покровом Бога Небесного оселиться,

Плечима своїми він захищатиме нас і міста: Маріуполь, Чернігів, Харків, Охтирку, Ізюм, Бучу, Ірпінь, Гостомель та всі міста і села земель цих.

Під тінню крил Його ми надійно спочиваємо. Обороною нам буде правда Його!

Не побоїмося страху вночі, ані стріли, що летить удень. Впаде біля нас тисяча, а 10 тисяч праворуч нас, але до нас не наблизиться, бо Він ангелам своїм звелів, щоб охороняли нас на усіх путях наших, за те, що ми поклали надію на Нього.

Він визволить і захистить нас, бо ми знаємо ім’я Його.

Довгим життям обдарує нас, і дасть нам спасіння Його. Амінь”

Схожі статті