Ніна Матвієнко не схвалила вибір доньки Тоні: привела додому одруженого без копійки в кишені і даху над головою

Багато років тому донька Ніни Митрофанівни Матвієнко Тоня привела додому чоловіка, який залишив заради неї все: і свою сім'ю, і свій дім. Усі деталі в статті.

Знайомство доньки Ніни Матвієнко Тоні та її майбутнього чоловіка Арсена Мірзояна відбулося на зйомках вокального шоу “Голос країни”. На той момент музикант був одружений, виховував двох дітей і навіть не подумав про те, що через декілька місяців покине сім’ю заради коханки.

Ніна Матвієнко не схвалила вибір доньки Тоні

Співак намагався вчинити правильно. Тому сповістив свою дружину про рішення піти з родини негайно. Також він залишив усе спільно нажите майно колишній обраниці та дітям, а сам залишився без копійки у кишені.

Тоня Матвієнко та її чоловік та колега Арсен Мірзоян розійшлися.
Ніна Матвієнко не схвалила вибір доньки Тоні

Тим часом Ніна Митрофанівна до останнього була проти цих стосунків. Співачка не розуміла, як її донька може увести чоловіка з сім’ї. Для артистки це було просто неприйнятним. Вона заважала їм розмовляти по телефону і робила маленькі перепони для людей, які були до нестями закохані одне в одного. Врешті-решт, Тоня таки привела коханого додому, не дивлячись ні на що.

Тоня Матвієнко надсилає таємні посилання коханому на фронт
Ніна Матвієнко не схвалила вибір доньки Тоні

Арсен поселився разом з дружиною та тещею, яка, власне не була проти життя з молодою парою під одним дахом. Незабаром після весілля у музикантів народилася прекрасна донечка, яку назвали на честь голови сімейства Ніни Митрофанівни.

Ще у 2022-му зіркова пара повідомила про те, що накопичила достатньо грошей, щоб переїхати на свою квартиру. Власне, Арсен Мірзоян вже придбав житло і ремонтував його. Пара ще не переїжджала, але активно планувала окреме від Ніни Матвієнко життя. На даний момент невідомо, чи вціліло їхня нерухомість.

Схожі статті