34-річна Леся Нікітюк зізналася, що за останні два місяці сильно зблизилася зі знаменитим шоуменом: це не Притула

Відома українська телеведуча вперше розповіла про те, як їй було важко через новину про смерть мами Бєднякова. Усі деталі дізнатися в нашій статті.

За останні два місяці знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк проявила себе, як справжня героїня. Вона встигає створювати музичні хіти, допомагати дітям, збирати гроші всім нужденним та керувати координаційним центром для волонтерів.

Леся Нікітюк зі своїм волонтерським гуртом дуже вдячні Андрію Бєднякову
Леся Нікітюк зізналася, що за останні два місяці сильно зблизилася зі знаменитим шоуменом

З’ясувалося, що вона також неймовірний друг. Телеведуча дала ексклюзивне інтерв’ю журналісту Славі Дьоміну, в якому розповіла, як підтримала Андрія Бєднякову, коли дізналася, що в нього померла мама.

Леся Нікітюк зізналася, що за останні два місяці сильно зблизилася зі знаменитим шоуменом

Так, Леся Нікітюк розповіла, що останнім часом постійно знаходилася на зв’язку з Андрієм і спілкувалася з ним та з його дружиною. Коли прийшла звістка про його матір, шоумен знаходився за кордоном, займався своїм проєктом. Але серцем був на Батьківщині, сильно хвилювався за рідних.

Леся довго не могла підібрати правильних слів, тому витратила декілька годин на те, щоб підготуватися до цієї розмови.

“Я знала, що його мама в непростому стані… Було важко навіть написати. Тому що важко підбирати слова. Буквально за кілька годин я знайшла правильні слова, наскільки це можливо”, – резюмувала Нікітюк.

Варто відмітити, що Леся увесь сейчас знала про складну ситуацію сім’ї Бєднякова і молилася за те, щоб його мама та сестра змогли дістатися безпечного місця. Тим часом сестра Андрія вже розуміла, що їхня мама помирає, але не квапилася з сумною звісткою, бажаючи зберегти спокій свого брата.

Також необхідно відмітити, що і Андрій проявив себе, як справжній друг і людина з великої літери. Нікітюк повідала, що він дуже їй допомагав у її непростій справі.

Схожі статті