|
24.04.2022 19:57

Усиновлення неможливе: Юрій Горбунов та Катерина Осадча не зможуть стати батьками сироті, як мріяли

Стало відомо, що Юрій Горбунов та Катерина Осадча не зможуть всиновити дитину, навіть якщо захочуть цього. У чому ж справа, дізнайтеся в нашій статті.

Декілька тижнів тому Юрій Горбунов вразив фанатів заявою про те, що вони з Катериною Осадчою серйозно розглядають можливість усиновлення сироти. Сталося це під час розмови з журналістами, коли мова дійшла до обговорення кількості діточок, які залишилися без батьків в результаті останніх подій в Україні.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча не зможуть стати батьками сироті

Горбунов не повідомляв про те, що вони з дружиною точно заберуть дитину з прихистку, але дав зрозуміти, що вони серйозно розглядають таку можливість. Нагадуємо, що Юрій та Катерина виховують двох маленьких хлопчиків, старшому з яких пять рочків, а іншому не виповнилося і одного року.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча не зможуть стати батьками сироті

Втім, з’ясувалося, що поки що усиновлення для Горбунова Осадчої неможливо, як і для інших українців. На даний момент будь-які бажаючі мають можливість надати українським діткам прихисток, але провести процедуру усиновлення не можна.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча не зможуть стати батьками сироті

Чи надовго затягнеться цей процес і коли можна буде надати сирітам повноцінний дім, достовірно невідомо.

Нагадуємо, що Катерина Осадча — матір трьох хлопчиків. Найстарший Ілля народився у першому шлюбі з депутатом Олегом Поліщуком і навчається за кордоном. Двоє менших проживають з телеведучою та її чоловіком Горбуновим. Пара тривалий час мріяла про дівчинку, тому не заперечувала, що ще одне поповнення в родині цілком імовірне. Але судячи з останніх подій та риторики Юрія, пара все ж таки буде схилятися до усиновлення.