Колишній чоловік Наді Дорофєєвої Дантес розповів про майбутнє весілля: “Все пішло не так, як ми планували”

Колишній чоловік відомої української співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес розповів про причину, яка змусить його розлучитися з артисткою офіційно.

Декілька тижнів тому відома українська зіркова пара Надя Дорофєєва та Володимир Дантес шокували своїх шанувальників новиною про те, що вони розлучаються. Виявляється, подружжя роз’їхалося ще взимку, але не було готово заговорити про це публічно.

Зокрема Дантес зізнався, що переїхав на орендовану квартиру, а розмови про розрив з Надею ставалися не раз. Зірки розповідають, що досить довго розмовляли перед тим, як прийняти рішення повністю порвати.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес розповів про майбутнє весілля

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес розповів про майбутнє весілля

Нещодавно Володимир Дантес дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому розповів, які почуття має до колишньої дружини. Співак зізнався, що не кохає її, але досі любить. Також він був готовий віддати їй спільно нажитий будинок, але Надя не прийняла цієї поступки і заявила, що майно вони будуть ділити порівну. Мовляв, так чесно. У будинку на даний момент живе мама Дантеса.

Пара досі не розлучена офіційно, і обидва не вважають це обов’язковою складовою їхнього розриву. Зокрема Вова зізнався журналісту, що може посприяти їхньому походу до РАЦСуя

“Ця сторінка в паспорті не тисне на мене. Нам з Надею вже за 30. Нам все одно на тих, хто з’являється і диктує свої правила. Потрібно поважати один одного. Я не бачу необхідності офіційно розлучатися саме зараз. Надя теж її не бачить. Якщо я надумаю одружитися, то скажу Наді: “Сорі, дуже потрібно. Вже час”, – сказав в інтерв’ю Дантес.

Схожі статті