Кіркорова, який зрадив Полякову та Камалію заради Оксани Марченко попросили з Ізраїлю: не місце для пристосуванців

Стало відомо, що Філіпа Кіркорова, який днями серйозно оскандалився через події в Україні, вже не чекають в Ізраїлі. Усі деталі в нашій статті.

Ще наприкінці лютого відома українська співачка Камалія розповідала, як дарма намагалася зв’язатися з Філіпом Кіркоровим, який, не дивлячись ні на що, ігнорував її. Та ж сама історія зіркової дружби спіткала і Олю Полякову, яка сподівалася на свого друга, але так і не отримала очікуваної підтримки.

Філіпа Кіркорова попросили з Ізраїлю

Обидві співачки були шоковані, коли побачили публікацію Філіпа Кіркорова на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram після затримання Віктора Медведчука. Поп-король просив невідомо в кого звільнити олігарха з-під варти, бо він мовляв чесна та порядна людина. Звісно, Кіркоров пригадав у своєму тексті, що Оксана Марченко є його хорошою подругою.

Філіп Кіркоров та Оксана Марченко
Філіпа Кіркорова попросили з Ізраїлю

Суперблондинка була настільки вражена потужністю зради, що не могла знайти правильних слів, щоб описати свій гнів. І хоча Філіп Кіркоров довго зберігав мовчання, світ вже зрозумів його позицію, а наслідки вже проявляються.

Так, нещодавно стало відомо, що в Ізраїлі масово скасовуються його концерти. І поки Максим Галкін, який ще наприкінці зими покинув росію та облаштувався в Кесарії заробляє гроші, поп-короля лагідно просять з країни  через його поведінку.

Варто відмітити, що спроби відбілити репутацію Медведчука в очах європейської спільноти виглядають жалюгідно, адже ще минулого року його доньку Дарину вигнали з Швейцарії через погану репутацію її батька і зв’язок з російською владою, яка ще тоді проводила сумнівну політику.

Але і Кіркоров, і сама Марченко швидко забули, як Медведчук поливав брудом Європу після цієї події і тепер просять помічі.

Схожі статті