Переможець “Голосу країни-11” Сергій Лазановський вимушений працювати в м’ясній крамниці: “Що я можу зробити”

Молодий український виконавець Сергій Лазановський дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів як опинився на роботі у м'ясній крамниці. Усі деталі в статті.

Молодий український виконавець, переможець вокального телевізійного проекту “Голос країни” Сергій Лазановський вперше за довгий час дав ексклюзивне інтерв’ю журналістам телеканалу “1+1” і розповів, чим займається на даний момент.

Сергій Лазановський вимушений працювати в м’ясній крамниці

Сергій Лазановський вимушений працювати в м’ясній крамниці

Виявляється, молода людина на тлі останніх подій був змушений влаштуватися на роботу до м’ясної крамниці. Однак тимчасову підробітку не вважає поганим вибором і стверджує, що поганої роботи в принципі не буває.

Сергій розуміє, що йому необхідні гроші, особливо у такі часи, тому погодився на час відмовитися від музичної кар’єри та продавати продукти. Про це він повідомив в ефірі програми “Сніданок з 1+1”.

“Я розумію, що потрібно думати холодним розумом, не впадати в паніку, подати приклад іншим людям з творчої чи будь-якої іншої професії, що можна спробувати для себе щось нове і нічого не боятися, все точно вийде. Друга мета моя: оплатити квартиру і прогодувати свою кицьку. Знайомі відгукнулися і так я почав продавати м’ясо”

Сергій Лазановський вимушений працювати в м’ясній крамниці

Фанатам творчості хлопця не варто панікувати, адже він не забуває про музику і кожного дня займається нею, у вільний від роботи час. І ба більше, на карті створення нових музичних хітів.

Усі зароблені в магазині гроші він витрачає не тільки на себе та свою улюбленицю, але і допомагає захисникам України. Хлопець вважає це своїм обов’язком, а також хоче подавати приклад іншим.

Схожі статті