Український канал припинив роботу з 47-річною Альоною Вінницькою: екс-віагрянки більше не буде на телебаченні

Співачка Альона Вінницька довгий час була ведучою телепроєкту "Зірковий шлях" на каналі "Україна". Творці шоу заявили, що вони припиняють роботу з екс-віагрянкою.

Альона Вінницька прославилася на початку нульових як солістка “ВІА Гри”. Пізніше вона намагалася побудувати сольну кар’єру, однак згодом зациклилася на телебаченні. Альона вела телепроєкт “Зірковий шлях” разом із Данієлом Салемом.

Канал “Україна” припинив співпрацю з ексучасницею українсько-російського гурту “ВІА Гра”, ведучою передачі “Зірковий шлях” Альоною Вінницькою. Про це повідомляють 25 квітня на сторінці проєкту в Instagram.
У публікації зазначають, що причиною припинення співпраці стало закінчення строку дії контракту, укладеного у 2017 році на п’ять років.

“Програма та Альона ухвалили спільне рішення не продовжувати, адже артистка вирішила зосередитися на нових планах. Зокрема – акторстві”, – ідеться у публікації.

Імені нової ведучої поки не називають. Після нападу РФ на Україну зйомки нових випусків проєкту зупинили. Ведучим проєкту залишається Даніель Салем, який нині захищає Україну від російських окупантів.

Схожі статті