37-річний Святослав Гринчук взявся за бронежилет: ведучий ТСН показав обмундирування прямісінько в студії 1+1

Відомий український телеведучий Святослав Гринчук власноруч взявся за бронежилет та показав міцне обмундирування прямісінько в студії "плюсів".

Святослав Гринчук наразі не покидав улюблених глядачів ні на секунду — журналіст регулярно виходить в ефір загальнонаціонального телемарафону та ділиться важливими і лише перевіреними новинами у ці нелегкі для країни часи.

Крім того, ведучий не забуває тримати зв’язок з численними фанатами у соціальних мережах.

Святослав Гринчук через війну в Україні став співаком і склав достойну конкуренцію Вакарчуку
Святослав Гринчук взявся за бронежилет

Цього разу у себе в Інстаграмі Гринчук виклав фото с купою бронежилетів, які незабаром будуть відправлені для хлопців на передовій:

“Пам’ятаєте аукціон, про який ми багато розповідали в ефірі: моя колега ведуча ТСН Соломія Вітвіцька разом з Паралімпійським чемпіоном Токіо Сергієм Ємельяновим шукали нового власника для його золотої медалі? А хто не мав амбіції виграти аукціон — міг просто долучитись фінансово і допомогти нашим збройним силам. Так от: всього зібрано на благодійному аукціоні 1 млн 83 тисячі гривень! Благодійну мету досягнуто, і тепер ми разом з фондом “Ти не один” 1+1 медіа допоможемо укомплектувати дві військові бригади. Нашим захисникам придбають все необхідне: броню, тепловізори, автівки. Ось лише частинка — бронежилети, які вже незабаром вирушать до наших оборонців. До речі, переможець аукціону компанія WhiteBit повернула медаль Сергію Ємельянову — і наш Паралімпієць знову має своє історичне золото, при цьому ще й так солідно допоміг ЗСУ”, – написав Святослав.

Також журналіст додав для всіх бажаючих допомогти посилання на благодійний фонд.

Схожі статті