Лілія Ребрик розповіла про свою дочку, яка задала мамі серйозне питання: “Чи дочекаються мене мої ляльки, сукні?”

Для кожної мами найголовніше – це діти. Тому безпека дітей, моральна та фізична, є пріоритетом для батьків. Кожна мама захищає свою дитину від усіх бід

Події, що трапилися в Україні після 24 лютого 2022 року, сколихнули весь світ. Значна частина демократичних країн засудила дії росії проти України. У самій Україні багатьом сім’ям довелося переїхати у безпечні місця на західну частину країни чи за кордон. Деякі люди виїжджали з одними лише документами та невеликою кількістю речей. Особливо важко переїжджати літнім людям, дітям та жінкам. Лілія Ребрик нещодавно розповіла сайту “Сегодня”, як змінилося її життя після 24.02.2022 року.

Лілія Ребрик засудила напад Росії на Україну
Лілія Ребрик живе лише заради дітей

Річ у тому, що ці події в Україні вплинули на кожного українця. Люди по-іншому подивилися на цінності у житті та на саме життя. Лілія Ребрик сказала, що вона ще більше стала цінувати, що вона сьогодні має. Зараз Лілія Ребрик не думає, чи вціліло її майно чи будинок. Для ведучої це не має сьогодні значення, головне, що всі її близькі живі. Наразі Лілія Ребрик живе лише заради дітей. Вона намагається їх захистити від негативних думок та від того, що відбувається в Україні. Старша дочка все розуміє, а молодша просить показати їй через телефон та відеокамери, встановлені в їхньому будинку її кімнату. У тій кімнаті залишилися іграшки малечі. Донька питає, чи дочекаються її іграшки, її сукні. Вона загадує бажання, вона має 30 квітня день народження. І вона хоче зустрітися з друзями, – емоційно поділилася Лілія. Її старша дочка Діана втішає телеведучу. Вона їй каже, що в жодній казці не перемагає нападник і добро завжди перемагає зло. Дочка вірить у перемогу України та дуже цим підтримує маму. Слава Україні!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.