Вагітна Вікторія Маремуха з “Топ-модель по-українськи” розкрила стать майбутньої дитини: “Звиклися”

Відома українська модель та блогерка Вікторія Маремуха повідомила про те, яка стать у її майбутньої дитини. Також для первістка вже обрали ім'я.

Відома українська модельта блогерка, зірка програми Топ-модель по-українськи, а також Київ днем та вночі Вікторія Мармуха декілька днів тому повідомила про те, що виношує свого первістка. Зірка наважилася розповісти про свою вагітність вже на останніх термінах за допомогою фотографії, на який вона постала з великим животом.

Вагітна Вікторія Маремуха розкрила стать майбутньої дитини
Вагітна Вікторія Маремуха розкрила стать майбутньої дитини

Вагітна Вікторія Маремуха розкрила стать майбутньої дитини

Варто відмітити, що батьком первістка Вікторії став французький бізнесмен Луї, за якого зірка вийшла заміж минулого року. У пари вельми цікавий формат стосунків — вони у них вільні. Не дивлячись на це, Вікторія та Луї наважилися на такий серйозний крок, як народження малюка.

Нещодавно Маремуха опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новину про те, якою ж статі буде майбутній малюк. Виявляється, зіркова пара очікує на хлопчика. Також майбутні батьки попіклувалися про ім’я для їхнього сина, яке вибрати їм було не так просто. Молоді люди намагалися уникати будь-яких асоціацій зі знайомими їм людьми.

Імовірніше за все хлопчика буде звати Тео або Лео. Однак Вікторія відкрита до пропозиції від своїх шанувальників і охоче очікує на будь-які ідеї, адже на імені вони остаточно не зупинилися.

Нагадуємо, що декілька років тому Вікторія працювала особистою помічницею у Михайла Поплавського. Тому після співробітництва змогла розповісти журналістам про те, що співаючий ректор дійсно дозволяє собі деякі неприйнятні речі по відношенню до робітників.

Схожі статті