34-річна Леся Нікітюк ощасливила новиною про поповнення і показала новонародженого: “Почала народжувати в дорозі”

Народна улюблениця Леся Нікітюк у ці непрості для України часи ощасливила мережу радісною новиною про поповнення та показала новонародженого.

Леся Нікітюк — відома українська телеведуча, яка здобула широку популярність після перемоги в шоу “Розміши коміка”, потім стала ведучою “Орел та Решка”, а тепер веде цілий ряд розважальних проєктів на Новому каналі.

Та зараз свою телевізійну діяльність Леся призупинила та спрямувала сили на волонтерську діяльність — подруга Сергія Притули влаштувала “штаб” для біженців у себе вдома в Хмельницькому.

Зірка прийняла вже кілька десятків українців, що вимушено покинули свої домівки, а також їхніх домашніх улюбленців.

Леся Нікітюк взяла на руки немовля з прихистку, у якому волонтерить
Леся Нікітюк ощасливила радісною новиною про поповнення і показала новонародженого

Крім того, Нікітюк багато часу проводить в притулку для біженців, який разом з небайдужими забезпечує продуктами та всім необхідним, організовує доставку гуманітарної допомоги в інші регіони України, не забуває тримати зв’язок і з мільйонами підписників у соціальних мережах.

Цього разу у себе в Інстаграмі Леся Нікітюк поділилася радісною новиною про те, що до їхнього прихистку добралися ще кілька українських сімей, а в дорозі сталося поповнення:

“Вони їхали 5 днів! 5 днів в машині… В одній — чоловік, жінка вагітна на сьомому місяці ще з однією дитинкою на руках, а четверо дітей позаду! Друге “світе” авто — чоловік, жінка, двоє дітей, пес і кішка… Яка почала народжувати в дорозі…”, – написала ведуча.

До публікації вона додала зворушливе фото з новонародженим кошенятком на руці, кішка-мама якого не спускає очей з дитинчати.

Коментатори дуже зворушені розповіддю Лесі:

  • “Ще дужче люблю українців!”;
  • “Які вони молодці, що не залишили своїх тваринок”;
  • “Наші люди найкращі, дякую кожному, хто не лишає тварин”;
  • “Обійміть їх усіх міцно”.

Схожі статті